Ski NM på Konnerud – med skolene på laget

Skolene på Konnerud er tett knyttet til idrettslaget gjennom de mange samarbeid vi har fra prosjektet av ungdom for ungdom og FYSAK til Klubben, og bruk av fasiliteter.

Til NM er skolene også med på laget og vil skape en god ramme rundt arrangementet. Alle skolene deltar med elever under skoletiden torsdag og fredag.

Svensedammen Ungdomsskole

Ungdomsskolen som ligger tett opptil skiløypene er sammen med oss på laget.  De har tatt ekstra ansvar med å påta seg roller som aktivitetsgledere, dansere, medieteam, trivselsvakter og skoleambassadører.

Barneskolene på Konnerud

Hallermoen, Konnerud og Vestbygda skoler kommer på renndagene både torsdag og fredag.  Da skal de bidra til å få best mulig stemning for dem som kommer for å se på og de som går ute i løypa.

Knøtte-NM for barnehagene

Aktiv-linjen på Svensedammen Ungdomsskole med alle sine 3 trinn, har bygget NM inn i fag.  De skal ha arrangementspraksis ved å lage sitt eget NM-arrangement for barnehagene på Konnerud. Knøtte-NM avholdes med de eldste i barnehagene fredagen før NM. Her forventer vi nesten hundre barnehagebarn i sving – samtidig.  Legg turen om stadion denne dagen, her blir det ekte idrettsglede!

Arbeidet sammen med skolene og barnehagene er pågående og vi jobber hele tiden med å finne måter å inkludere alle i arrangementet 😊  Alle skolebarn er velkommen til å danne sine egne heiagjenger og bli med som publikum.  Husk at barn under 16 år har gratis inngang gjennom hele NM-uka.

Det er sportslig leder i Konnerud IL, Brage Engeset Rødal som har ansvar for skolesamarbeidet og er primus motor for aktivitetene!

På bildet ser vi løypepatruljen fra Konnerud Ski under fjorårets Norges Cup renn.  Barn og ungdom i Konnerud IL Ski har i tillegg til skole-opplegget også andre oppgaver under NM.