God stemning på Kick-off i Konnerud kirke

Det er viktig å gjøre stas på de frivillige!

Det ble gjort i kveld da det var duket for kick-off i Konnerud Kirke.  Nesten 350 frivillige var med på å lage skikkelig god NM stemning!

Vi har tro på å bruke lokale krefter så langt som mulig, og det kan man si at vi gjorde i kveld. Vi ble godt ivaretatt av de ansatte i kirken  med Margrete og Karin i spissen.  Nydelig wraps levert av Sørvangen og Julebrus fra Aass bryggeri kortet ned på ventetiden for å få akkrediteringskort.  Barna i kirkens etter-skoletid tilbud hadde laget en fin plakat som ønsket oss velkommen i tillegg til fine tegninger (se billedgalleri).

Vår gode venn fra Beitostølen, Erik Østli loset oss lettbeint gjennom programmet som bestod av informasjon om renn- og utenomsportslig program,  og hvilke forberedelser som gjøres nå i ukene som kommer, ved av Leder i Organisasjonskomiteen Arne Madsen.  Terje Lund, arrangementsansvarlig i Norges Skiforbund pratet om rollen som frivillig funksjonær og hvor viktig det er å være løsningsorientert og blid. Sportslig leder i Konnerud IL, Brage Engeset Rødal, fortalte om samarbeidet med skoler og barnehager som har vært og blir fantastisk – vi venter fullt trøkk fra den kanten både torsdag og fredag!

Et lite eksempel på trøkket fikk vi da Simen Bø Wie dro igang den nye NM sangen med dertil hørende dans.  Vi fikk lære bevegelsene som Simen allerede har lært bort til over 1.000 barn og unge – oppsummeres i ett ord: Fengende!

Gruppa Cash Commitment med lokale Kine Steen Holst fikk satt igang go-foten og skapte god stemning med sine Johnny Cash låter.

I kveld var det gøy å være frivillig!  Det blir det også fra 29. januar til 2. februar.

VI GLEDER OSS!