Sjekk hva som skjer i Konnerudhallen

Konnerudhallen har vært brukt til mye forskjellige opp gjennom årene siden den ble offisielt åpnet 15. mai 1985.  Foruten håndball har vi hatt loppemarked, ball og dansefester for ungdomsskolen, kommunevalg, åpen hall for ungdom, morgentrening, IFO-aktiviteter og masse mer.

Under NM skal Konnerudhallen brukes som kafeteria og vi skal ha premieutdeling der.  Det skal også være en salgs-del hvor bl.a. Bjørn Myhre Sport skal selge idrettsutstyr. Sparebank 1 BV setter inn en stakemaskin, og der kan du teste dine spurt-egenskaper mot Therese Johaug og Johannes Høsflot Klæbo!

Meny kafeteria i Konnerudhallen

  • Drikke: Mineralvann, kaffe, te, solbærtoddy, kakao, smoothie
  • Mat: Dagens varmrett, nudler, pølser, vafler, kanelboller, kake, baguett, frukt, sjokolade

I tillegg til kafeteriaen i hallen vil det være tre salgsboder – to i publikumsområde og en ved Skarra-brua

    • Drikke: Mineralvann, Capri-sonne, kaffe, te, solbærtoddy
    • Mat: Vafler, nudler, pølser, baguett, sjokolade

Betaling med  betalingsterminal, kontant eller Vipps nr. 54 75 89

Premieutdeling

Det skal kåres hele 18 norgesmestere i løpet av NM dagene på Konnerud. Kongepokalen skal deles ut til vinneren av lørdagens renn både i kvinne- og herreklassen.

Det er normalt premieutdeling ca. 40 minutter etter at siste løper er i mål, lørdag ca. 30 minutter etter finalen.  Sjekk programmet og regn deg frem til tidspunkt for når du må være i hallen for å få med deg de norske vinnerne.  Vi bruker lokale kunstnere som premieleverandører.  Se eget innlegg.

Alle deltakere får bildet «Veivalg» laget av den lokale kunstneren John Erik Johnsen.  Hente den i Konnerudhallen allerede torsdag morgen og gjennom hele helgen.

Sparebank1 BV – test stakekunnskapen din

I hallen er det også satt opp en stakemaskin.  Her kan du teste dine spurtegenskaper.  Det kåres vinnere i både herre og dameklassen.  Tør du?

Besøk NM-butikken til Bjørn Myhre Sport!

Butikken er på 350m2 og er åpen fra torsdag morgen. Du finner mange gode tilbud i butikken som ligger innerst i Konnerudhallen.