Kjære Frivillighelt! 

Nå er det kun tre dager igjen til NM braker løs! Flere av dere har allerede jobbet lenge med forberedelser. På torsdag kommer utøvere og publikum. Vi gleder oss vilt til  å arrangere «the best NM på Ski ever» sammen med deg og alle våre frivillighelter! Ski og snø er selvsagt nødvendig, men det er menneskene som skaper arrangementet, og det er menneskene vi arrangerer for! Her litt info som vi håper vil hjelpe til å gjøre NM til en god opplevelse for deg og alle som kommer.

Slik ønsker vi at publikum skal oppleve oss

Entusiastiske, profesjonelle, smidige og inkluderende!

Funksjonærrollen kan være krevende, men vi skal også ha det gøy samtidig som vi legger til rette for gode opplevelser for andre. Funksjonærene skal passe på at det er flyt i arrangementet. Noen vil ha ansvar for å passe på at visse regler overholdes, for eksempel alle som styrer med parkering, løyper og så videre. Det kan være utfordrende å styre folk, men det er likevel viktig å møte folk med ett smil, og utøve fleksibilitet så lenge  oppdraget ditt blir løst.

Husk at vi er verter, ikke vakter. Oppstår det situasjoner som du ikke kan løse ved å anvise folk, eller det på andre måter er behov for å gripe inn, så overlater vi det til Politiet.

Prøv så langt du kan å hjelpe folk med problemet de har, og unngå så sant du kan å sende folk videre.

Informasjon til publikum

De fleste av oss må regne med å få spørsmål fra publikum. Forvent at du kan få spørsmål om hva som helst, ikke nødvendigvis kun det du selv har ansvar for! Det kan derfor være lurt å ha lest gjennom informasjonen som deles i forkant, blant annet på nettsiden vår. Å ha en ladet mobil i lomma er nok ingen ulempe, ingen kan huske alt.

Mat og Drikke

Pass på å få i deg mat og drikke underveis! Det er bespisning for funksjonærene er i Klubbhuset. Har du en rolle der du ikke kan forlate plassen din vil det bli brakt mat og drikke til deg. Det blir servert brødmat og ett varmt måltid hver dag.

Transport for deg som er funksjonær

Siden det er begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig så oppfordres alle til å benytte Brakar til og fra arenaen under avvikling av NM, man reiser gratis mot fremvisning av akkrediteringskort hele NM uken.

For de må benytte bil så må parkeringsoblat hentes på akkrediteringssenteret, man skal da ha parkeringsoblat for parkering P1.
Se vedlagte kart over parkeringsområdet.

Vi ønsker deg flotte NM-dager og håper du både får og skaper flotte opplevelser og varige minner!

Ski NM 2020 – Sammen om noe!