Enda mer liv med utegående speaker

Det blir garantert trøkk i høytaleranlegget på stadion når speakerteamet nå kompletteres med utegående speaker Erik Østli. I likhet med hovedspeaker, Kjell-Erik Kristiansen, har Erik lang erfaring som speaker fra både nasjonale og internasjonale idrettsarrangement.

Et engasjert og entusiastisk publikum er det som skaper liv på en idrettsarena, men ett godt publikum blir enda bedre i samspill med gode speakere.

Speakeren har flere viktige funksjoner, publikum skal holdes oppdatert om det som skjer, de skal få interessante bakgrunnsopplysninger om løpere, og de skal underholdes. Når hovedspeaker i tillegg får med seg en utegående speaker på laget kan publikum i tillegg involveres. Så her blir det virkelig «sammen om noe», sammen om å skape liv på stadion!

Erik Østli er opprinnelig Oslogutt, men har bosatt seg på Beitostølen. Der arrangerer han Fjellmaraton og Beitosprinten hvert år. I tillegg har han vært speaker på en lang rekke arrangement, hold deg fast;

VM langrenn og orientering, WC langrenn og skiskyting, NM langrenn, skiskyting, orientering, Scandinavisk Cup langrenn, Norgescup langrenn og skiskyting, Ridderrennet, Svalbard Skimaraton, Eco-trail, Trondheim-Oslo, Grenserittet, Oslo Maraton, Oslos Bratteste. Puuhhh, tipper det har gått med noen IFA halspastiller i den karrieren!

Har du vært på ett idrettsarrangement utendørs skal det med andre ord godt gjøres at du ikke har hørt stemmen hans før!

Erik er opptatt av ungdom og idrett, og det er ikke bare langrenn han er god på.  Han har også sitt hjerte innenfor O-idretten og har arrangert mangt et stevne, samling og vært deres talsmann i flere saker.  Skiskyting er også en hjertesak for Erik, med sitt gode humør og vesen får han de unge trenernes selvtillit til å blomstre når han inviterer til treningssamlinger med ungdom og barn.

Til SkiNM2020 har han i tillegg med seg Raymond Dalen, kjent fra NRK.

Vi ønsker Erik og Raymond velkommen til Konnerud!

Foto: NTB Scanpix