Skal du være frivillig under NM?

Siste nytt om akkreditering, klær og transport

Akkreditering

Fikk du ikke hentet akkrediteringskortet ditt på kick-off har du fortsatt mange muligheter til å få gjort det.  Akkrediteringssenteret finner du i Konnerudsenterets 2. etg.  Her kan du hente kortet ditt og få frivillig-luen.  Åpningstider er som følger:

Mandag 27/1  10:00 – 20:00
Tirsdag 28/1 08:00 – 18:00
Onsdag 29/1 08:00 – 18:00
Torsdag 30/1 07:00 – 18:00
Fredag 31/1 07:00 – 18:00
Lørdag 1/2 08:00 – 18:00
Søndag 2/2 08:00 – 16:00

De dager du ikke jobber er du velkommen som publikum i det billeterte område (sone 6).

Swix Jakker

Swix har hatt problemer med ferdigstilling av jakker.  De er forventet å bli klare for utsending i løpet av kort tid.  Webshop er nå stengt og ingen flere jakker kan bestilles til NM.  Etter NM åpnes den igjen for bestilling av jakker til WC, da det er samme jakken som brukes for begge arrangement.

Bekledning

NM jakke, klubbantrekk )fra Konnerud eller en av de samarbeidende klubbene) eller tidligere WC jakke kan brukes som antrekk av de frivillige.
Skal du være ute? Husk å kle deg godt selv om det ikke er (mange) kuldegrader. Det blir fort kaldt, særlig om du skal stå stille som vakt. Skal du være vakt i løypa kan en ekstra ullsåle være en god ide. Du kan også ta med deg ett sittunderlag til å stå på. Ta gjerne med deg ett skift av votter og sokker!

Informasjon i forkant og underveis

Vi vil benytte Mobilise til beskjeder og informasjon. Gruppeansvarlig vil komme med relevant informasjon til sine frivillighelter fortløpende om arbeidsoppgaver, oppmøte og så videre.

Trond Nyrønning er frivilligansvarlig. Du finner hans kontaktinformasjon under «Kontakt» i hovedmenyen.

Sosiale medier

Hjelp oss å skape oppmerksomhet om arrangementet! Sosiale medier er vår viktigste kanal for å komme ut til publikum.

Vår hensikt med å bruke sosiale medier før og under arrangementet er å få publikum til å vise interesse for å kjøpe billetter / komme å se på. Det enkleste du kan gjøre er å like og dele innlegg på sidene våre;

Tar du selv bilder og legger ut i sosiale medier når du er med på forberedelser, eller under rennet, bruk #skinm2020   Bildene kan da fanges opp og muligens bli brukt i arena produksjonen, dvs. at de kan tas opp på storskjerm.  Bruker du i tillegg #dtavis vil de kunne fanges opp av Drammens Tidende og vi får spredning den veien også.

Funksjonærbespisning

Bespisning skjer hovedsakelig på Klubbhuset.  Husk å avtal med de du jobber sammen med når du skal spise og når du skal være tilbake igjen.  De som ikke kan forlate sine plasser får servering på annen måte og blir informert av sin overordnede.  Det serveres brødmat og et varmt måltid per dag.  Funksjonærbespisning er åpen alle dager fra mandag 27/1 til søndag 2/2 fra kl. 08:00 til 18:00.

Transport

Vi oppfordrer alle frivillige til å bruke bena og gå til og fra stadion når dere skal på jobb.  Du kan også ta bussen, som stopper enten på Konnerudsenteret eller i Djupdalen.  Vi har et samarbeid med Brakar og ved å vise akkrediteringskortet ditt, kan du reise gratis på bussen under arrangementsdagene.

Må du av en eller annen grunn allikevel ta bilen, henter du P-oblat på akkrediteringssenteret før du kjører til parkeringsplassen.  Parkering for funksjonærer er på Vestmannsbråten, innkjøring fra Jarlsbergveien, rett før Klubbhuset når du kommer fra Skoger.