Presentasjon: Ingunn Lysaker Norbom

Ingunn Lysaker Norbom er nestleder i organisasjonskomiteen og leder for skigruppa i Konnerud IL. En engasjert, ivrig og aktiv dame med smil om munn og bein i nesa! Med sitt vinnende vesen skaper hun også engasjement og NM-involvering fra de andre klubbene i fylket.

Dette er Ingunn:

Hun er gift med Geir Egil og mor til to aktive skigutter på 16 og 18 år. Til daglig er hun leder for kreftlegemidler i Drammensbaserte MSD (Norge) AS.

Ingunn om NM:
Jeg brenner for at flest mulig skal være aktive lengst mulig, og at de som ønsker å satse skal få mulighet til det. Konnerud IL er et av Norges største idrettslag og vi har et flott anlegg. Gjennom felles dugnad og ekspertise på arrangement kan NM være med på å bidra til ytterligere inspirasjon til bredde- og toppidrett – samtidig som anlegget vårt oppgraderes.

Min viktigste oppgave under NM er å supportere lederen og ta i et tak der det er behov.

Dersom du vil hjelpe til før, under eller etter NM så meld deg som frivillig. Vi har behov for frivillige til mange forskjellige type oppgaver. Fortell oss hva du er interessert i og vi vil finne en jobb til deg! Du trenger ikke være fra Konnerud for å være med som frivillig 

Les mer om frivillighet under Ski NM her