Presentasjon: Kenneth Holth

Vi er glad for å ha med oss rennleder Kenneth Holth fra IF Birkebeineren. Han er nemlig opptatt av den sportslige delen av skirennet. Det er noe han til stadighet minner organisasjonskomiteen på når vi prater om publikum, penger og publisitet i møtene våre.

Dette er Kenneth:

Bildet du ser av Kenneth her lyver faktisk litt, Kenneth er nemlig en tålmodig og bestemt mann som sjelden blir svett i luggen, selv når det står på som verst med forberedelser til renn.

Kenneth er gift og pappa til to voksne gutter. Den ene satser fortsatt mens den andre har funnet en annen rolle innen skimiljøet. Så renn har han vært mye på. Som far, men også som FIS Teknisk Delegert (FIS TD) i Norges Cup, NM, Skarverennet og andre større langrenn. Til daglig er han produktsjef i Puls as.

Kenneth om NM
NM skal bli en folkefest i nye Drammen, og det er en glede å kunne bidra som rennleder. I tillegg er det å jobbe sammen i team, med så dyktige mennesker, en god læringsarena for fremtidige oppgaver som FIS TD..

Under NM skal jeg sørge for at det sportslige blir lagt til rette for utøvere, lagledere og støtteapparat. Samtidig skal det tilrettelegges for at publikum og gjester føler de får en god sportslig opplevelse.

Et så stort arrangement som NM har bruk for funksjonærer. Alle bidrag er velkomne så har du et lite ønske om å hjelpe – meld din interesse! 

Les mer om frivillighet under Ski NM her