Presentasjon: Per-Jan Brekke

Turen er kommet til Per-Jan Brekke som er vår pressesjef. Nok en frivillig som tar turen opp fra Drammen for å være med på eventyret vårt i vinter.

Han er gift med Marianne Aasprong Brekke og far til Tobias, Henrik og Anna.  Per-Jan spiller veteran-fotball for Haukås FC og har tidligere vært aktiv som trener og spiller  i flere lokale klubber. Han er blå-blogger i Strømsgodset Toppfotball, og har i tillegg til Godset, sitt hjerte i Arsenal og moderklubben Bergsøy.

Per-Jan om NM

Jeg utrolig imponert over hva Konnerud IL har bidratt med for lokalsamfunnet Drammen.  Frivillighet er viktig for at et samfunn skal fungere, og jeg ønsker å bidra til at Drammen skal være et godt sted å bo og jobbe. Jeg har alltid drevet med idrett; fortrinnsvis fotball, sykling og løping, samt vært tillitsvalgt og frivillige innen fotball og håndball. De siste årene har jeg vært også vært frivillig som pressesjef i World Cup Drammen. Dette har vært en veldig givende oppgave, spesielt siden jeg selv har mange års erfaring som sportsjournalist i Drammens Tidende og var med da skisprint-eventyret startet. Det var derfor også naturlig å takke ja til å bidra som pressesjef for NM på ski på Konnerud som er en unik mulighet til å profilere Nye Drammen.

Som pressesjef blir min viktigste oppgave å legge best mulig til rette for journalistene og fotografene som skal dekke NM. Og av egen erfaring vet jeg at det er tre ting som teller for en journalist i denne sammenheng; passe varmt presselokale, god og stabil nett-dekning og alltid tilgang på varme kaffe og nok mat.

Jeg vil nok trenge frivillige til pressesenteret.  Spesielt til å ta seg av de sosiale mediene og nettsiden, og til servering av pressekorpset.

Vil du være frivillig, kan du registrere deg her
https://drammen.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9109651