Publikum

Bli med på skifesten!

Løypene som blir brukt i årets NM bidrar til at det for publikum vil bli intimt og fint!  

Det vil være rikelig med plass til publikum rundt løypene ute i skogen og på stadionområdet. På kartet vil du kunne se hvilke områder som krever kjøp av billett og hvilke områder som er gratis.

  • Kafeterian i Konnerudhallen og alle salgsvognene våre står på områder som du ikke behøver billetter eller annen tilgang enn at du er hjertelig velkommen.
  • På skistadion og områdene nært inntil, vil det være mulig å kjøpe inngangsbillett med tilgang til mat og drikke, storskjerm og andre fasiliteter.
  • Langs løypene ute i skogen vil man kunne se rennet uten betaling, vi gjør oppmerksom på at det er lov til å tenne bål minst 15 meter fra løypa.
  • Ski Lounge er åpent for alle fra kl 15:00 og har gratis inngang etter dette klokkeslettet (hvis det er ledig plass).
    Fredag er det Afterski med DJ Pete og July Sax, lørdag er det Afterski med DJ Pete.

Gjør deg kjent med publikumskartet så vet du hvor du kan gå og hvor du vil stå å heie.

Torsdag og fredag har vi invitert barnehager og skoler til å komme å heie på sine helter, og ha aktiviteter utenfor løypene.  Alle skolene på Konnerud kommer, og flere av de andre skolene i nye Drammen har også meldt sin ankomst.  De vil garantert synes og gi lyd fra seg!

Billetten kjøper du her

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

Illustrasjon av en kvinnelig skiløper

Buss eller bil

Det enkleste for deg blir å ta bussen opp til Konnerud skistadion.

Vi har inngått samarbeid med Brakar og buss nr. 22 og nr. 24 vil gå kontinuerlig hvert 7. minutt. (Første buss søndag er kl. 10:00 fra Bragernes).

Bussene stopper ca. 5 minutters gange fra løypa/stadion (se kart), og bussen tar ca 15 minutter fra Drammen sentrum. Fra Bragernes går bussen fra holdeplassen ved elven og fra Strømsø; Drammen Busstasjon plattform A.

Lørdag og søndag blir det parkering ved Vestbygda skole (59 grader, 41,45 nord og 10 grader 10,297 øst.).  Publikum som kjører via E-18 sørfra eller fra Oslo området bør ta avkjøringen Sande Nord.  Kjør mot Skoger og Jarlsbergveien til Vestbygda skole.  Biler fra Eiker vil rutes til samme parkeringsplass.

Parkering koster 150 kr per dag, og inkluderer skyttelbuss til/fra parkeringsområdet (eller du kan gå i ca. 15 minutter).

Shuttlebussen fra parkeringsplassen har to stopp; første stopp er for de som vil ut i skogen og se på rennet derfra, og andre stopp er ved Djupdalen hvor man på et par tre minutter kan gå for å komme til de billetterte områdene tett inn mot stadion.

Rullestolbrukere bes melde sin ankomst til info@skinm2020.no slik at vi kan ivarta parkering og plass på tribune. Fri adgang mot akkreditering og parkering med P-oblat. Dette hentes på akkrediteringssenteret.

Billetter

Vi bygger en så kompakt arena som overhodet mulig, slik at du kan få se og oppleve tøffe dueller. Du kan følge med på rennet enten direkte eller over storskjermen inne på skistadion. Du velger selv hvor og hvordan du vil heie på løperne.

Du kan velge mellom

Ski-Lounge billetter med inngang til tribune og telt med servering av mat og drikke.

Ståplassbilletter tett inn på løpere og på skistadion, i nærhet til Konnerudhallen med kafeteria.

Gratisplasser langs løypene utenfor stadionområde.

Rullestolbrukere har gratis inngang for seg selv og ledsager. De bes sende forespørsel om akkreditering & parkering til: akkreditering@skinm2020.no

Billetter kjøper du her.

Billettpriser

Ordinære billettpriser gjeldende fra 1. januar 2020.
Barn under 16 år kommer gratis inn på ståplass områdene.

NM pass torsdag – søndag – 400,-
NM pass lørdag – søndag – 200,-

Dagspass torsdag – 100,-
Dagspass fredag – 100,-
Dagspass lørdag – 150,-
Dagspass søndag – 150,-

Ski-Lounge lørdag – 300,-
Ski-Lounge søndag – 300,-
Ski-Lounge lørdag og søndag – 500,-

Ski lounge på Konnerud Skistadion

Ski Lounge teltet står klart! Her blir det servert nydelig mat fra Matfikser´n  – og godt drikke for de som skulle ønske det.
Lørdag og søndag har vi et begrenset antall billetter til KUN kr 300 pr dag inkl lunsj og egen tribune (sjekk hva du får)

Skifest på Konnerud, Drammens ski eldorado. Her treffer du skieliten og naboen på samme arena, og nå snakker vi faktisk om hele Viken!

Med det norske flagg og godt humør ønsker vi å se deg heie frem våre fantastiske sportsutøvere. Husk uten dere blir det ingen folkefest.

Vi tilbyr deg altså god mat og drikke i vårt Ski-Lounge telt på Skistadion, rett i nærheten av både start, veksling, skibytte og målgang.

Se mer informasjon

Publikumskart

Illustrasjon av en kvinnelig skiløper

Overnatting

Det er inngått gode avtaler med tre overnattingssteder i Drammen sentrum. Alle tre hotellene ligger på Strømsø side av byen og er i gangavstand til butikker, spisesteder og togstasjon. Konnerud Skistadion, hvor rennet avholdes, ligger 7 km unna.

Scandic Ambassadeur HotelComfort Hotel Union BryggeRiver Station Hotel (åpner oktober 2019)

Det er mulig å bestille oppstillingsplass for bobil.
Slik plass bestilles gjennom smoreplass@skinm2020.no

Det finnes også andre overnattingssteder i Drammen, Asker og Hokksund som kan være aktuelle for deltakere med familier.

Kontakt oss

Vi ønsker å gi deg et minnerikt NM. Enten du er løper, publikum, frivillig eller del av støtteapparatet skal vi gjøre alt vi kan for å hjelpe deg slik at din deltakelse blir så bra som mulig.  

Lurer du på noe håper vi du vil finne det du leter etter her på nettsiden eller vår facebookside.
Finner du ikke det du leter etter, kan du fylle ut skjemaet og vi vil ta kontakt med deg så snart vi har anledning.

E-post
info@skinm2020.no

Eller benytt kontaktskjemaet

Hovedsponsor

Nasjonale sponsorer

Gullsponsor NM

Sølvsponsor NM

Partnere NM