Publikums-sjefen er på plass

Et jublende og støttende publikum er viktig for oss.  Derfor er vi glad for å få publikumsansvarlig,  Jon Reidar Lau Winge med som siste tilskudd til organisasjonskomiteen.

Jon Reidar bor på Konnerud med kone og døtrene Filippa og Sofia, og har lang fartstid innen salg/marked i legemiddelbransjen.

Han har en allsidig bakgrunn innen Konnerud Idrettslag med fotball, ski og bandy og er i tillegg en av de som har hoppet på ski for Konnerud IL!  Akkurat nå er det jentenes håndball som opptar ham.  Han har også vært med i valgkomite for Konnerud Idrettslag og Drammen Idrettsråd, og vært styremedlem i Drammens Turnforening.

Jon Reidar om NM og hvorfor han ønsker å være med

Jeg vil gjerne bruke min kompetanse, sammen med flinke folk, til noe som er fryktelig gøy og meningsfylt! Da blir jeg glad og da er det større sjanse for at kona og ungene blir glade, og da er alle glade😊

Publikumsreisen er min viktigste jobb! Alt av logistikk for publikum til å komme seg til og fra stadion, og det å få til en god stemning  under løpet med alle fasiliteter.

Jeg trenger publikumsverter av alle slag.  Sammen skal vi gjøre det fantastisk å være publikum under NM på ski. Feks. trenger jeg billettselgere, verter på togstasjon og busstasjon, guider, miljøagenter, stemningsskapere, solbergtoddybærere, og sa jeg stemningsskapere??

Trenger du flere hender og hoder på laget ditt?

JA, hundrevis! Vi trenger deg som vil bidra sammen med oss til en fantastisk flott skifest på Konnerud.

Vil du være frivillig, kan du registrere deg her
https://drammen.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9109651