Invitasjon til Senior NM langrenn

På vegne av Norges Skiforbund har KONNERUD IDRETTSLAG gleden av å invitere til Norgesmesterskapet i langrenn for senior 2020.

Her kan du som delta som aktiv eller leder/trener finne informasjon om påmelding, parkering, akkreditering, overnatting, løyper og smørefasiliteter.

Som følge av de siste ukers værforhold er det blitt endringer i rennprogram, løyper og frister.  Det er lagt ut nyhetssaker under siste nytt som gjelder treningstider, løyper, program osv.  Frister som er oppgitt i renninvitasjon er dermed ikke lenger gjeldene.  Dette er hva som gjelder per 22. januar 2020:

Påmelding individuelle renn
NB! Det er viktig at man melder fra om man ikke skal starte til Vigdis@idrettsforbundet.no så snart man kan. Se egen sak for frister.

Påmeldinger til stafetter
Påmelding skal gjøres via SportsAdmin av klubbens ansvarlige for påmelding, med antatt lagoppstilling og startrekkefølge. NB: ingen etteranmeldinger.

  • Endringer i stafettlag gjøres i Ssportsadmin innen lørdag kl. 15:00
  • Rennkontoret som kan bistå med denne jobben mellom kl 14:00 og 15:00 på lørdag.
  • Dersom ingen av disse måtene er mulig, sendes mail til vigdis@idrettsforbundet.no

Skilisens/FIS-kode
Alle deltakere må ha gyldig skilisens ihht. NSFs reglement. Det vil bli foretatt kontroll av gyldig lisens ved påmelding. Løpere uten gyldig skilisens (sesonglisens) må løse engangslisens for hver start. Engangslisens koster kr 60,- for løpere under 25 år og kr 150,- for 26 år og eldre. Alle som deltar må være påmeldt FIS-punktlista med egen FIS-kode. For å få FIS-kode må Athletes Declaration fylles ut.

Brikker
Startnummer og brikker hentes av den enkelte løper ved start. Startnummer til stafett hentes på rennkontoret ved Konnerudhallen lørdag ettermiddag. Trekning av startnummer vil bli gjort på lagledermøtene.

Startkontingent
Startkontingent betales ved påmelding i Min idrett. Dette betyr at en påmelding ikke er gyldig før startkontingent er betalt.
Startkontingent individuelt: kr. 220,- pr. start.
Startkontingent stafett: kr. 660,- pr. lag.

Startnummer
Hver løper henter sitt startnummer på anvist plass ved start. Vær ute i god tid. Startnummer vil være tilgjengelig fra 1 time før start . I finalene på sprinten fredag skal alle ha lårnummer i tillegg til startnummervest.  Startnummeret får løperen til odel og eie som et minne fra sin deltakelse i NM på Konnerud.

Startlister
Startlistene blir lagt ut på www.skinm2020.no umiddelbart etter trekning. Løypekart, løypeprofil og stadionoversikt finnes på www.skinm2020.no

Lagledermøte
Lagledermøte onsdag 29. januar kl. 18.00, på Scandic Hotel Ambassadeur, Strømsø Torg 7, Drammen.
Lagledermøte fredag 31. januar kl 18.00, i Treningspartner sine lokaler i Ringeriksveien 16, 3414 Lierstranda.

Etter lagledermøtet fredag 31. januar arrangeres treningsfaglig seminar. Presentasjonene/informasjon fra lagledermøtene vil umiddelbart bli lagt ut på nettsiden. For de som ønsker blir det satt opp felles busstransport fra Scandic til Treningspartner. (kl. 17:45 og 18:45)

Akkreditering
Akkreditering vil holde til på Konnerud Senter.

Dopingkontroll
Det gjøres oppmerksom på at det kan bli foretatt dopingkontroll. Slik kontroll vil skje i egnet rom på Konnerud legesenter. Utøverne har rett til å ha med seg ledsager ved kontrollen.

Premiering
Premiering ihht. NSFs bestemmelser. Blomsterseremoni i målområdet til topp 3 rett etter hver distanse. I etterkant gjennomføres premieutdeling for de seks beste, med NSF’s medaljer og diplomer i Konnerudhallen. Premiene leveres av lokale leverandører. Forsvarsstabens vandrepokal blir tildelt den krets som har beste 3- mannslag i skiathlon (30 km) menn (sammenlagt tid). Deltagerpremier til alle hentes på rennkontoret.

Offisielle treningstider
Onsdag 29. januar kl. 12.00 – 14.00
Torsdag 30. januar kl. 16.00 – 17.30 – (NM! Sponsorstafett kl. 15.30)
Fredag 31. januar kl. 16.30 – 18.30
Lørdag 01. februar kl. 15.00 – 17.00
Løypene vil stort sett være åpne, men følg med for eventuelle endringer. Vi må også ta hensyn til vær og føreforhold. Informasjon vil bli oppdatert på nettsiden. Etter torsdagens renn kjøres og sporsettes sprintløypene umiddelbart. Når det er gjort kjøres resten av løypenettet.

Rennkontor
Rennkontor ved Konnerudhallen.
Åpningstider rennkontor:
Onsdag 29. januar kl. 10.00 – 17.30
Torsdag 30. januar kl. 08.00 – 18.30
Fredag 31. januar kl. 08.00 – 18.30
Lørdag 01. februar kl. 08.00 – 18.30
Søndag 02. februar kl. 07.00 – ca 1 time
etter stafettene er ferdige.

Parkering
Parkering i tilknytning til Konnerud skistadion. Parkeringsbillett onsdag til søndag kr. 400,- Parkering per dag kr. 100,-. Kan forhåndsbetales med Vipps til SkiNM2020 Drammen. Vippsnummer 547589.

Garderober
Garderober i Konnerudhallen.

Kafé/kiosk
Det er kafeteria i Konnerudhallen ved stadion.

Resultatlister
Resultatlister legges ut på www.skinm2020.no så snart listene er offisielle.

Overnatting
Følgende overnattingsmuligheter er tilgjengelig i Drammen;
Scandic Hotel Ambassadeur
Comfort Hotel Union Brygge
Quality Hotel River Station
I tillegg er det mulig å bestille oppstillingsplass på smøreområde for bobil til kr 2 500,- inklusive mva. Slik plass bestilles på: www.skinm2020.no
All informasjon om arrangementet finnes på:

Les invitasjon her.