For et NM det ble, tusen takk!

Takk for et strålende mesterskap!

Foto Terje W. Pettersen

En stolt leder av organisasjonskomiteen, Arne Madsen, roser og takker blant annet  alle frivillige og blide funksjonærer for å ha gjennomført et strålende NM.

– Utgangspunktet var jo ikke det aller beste, men både underveis og nå i etterkant har vi fått enormt mange positive tilbakemeldinger. Vi gjennomførte et sportslig godt arrangement samtidig som vi greide å skape en skifest både på lørdag og søndag med mye publikum og flott vær. Det ble  til og med solgt mer enn de 5.000 billettene vi hadde som mål, opplyser NM-sjefen.

– SKAPER STOLTHET
– Det må også ha vært et flott arrangement for alle idrettsinteresserte i Drammen og regionen forøvrig. Og så håper vi de fantastiske TV-bildene har vært med på å skape litt ekstra stolthet i hele drammensområdet, sier Arne Madsen.

Det hele ble avsluttet med stafett i strålende sol på søndag med nærmere 700 deltakere og besøk fra H. M. Kong Harald, publikum i hopetall og bronse til jentene fra Konnerud. Rett og slett en fantastisk avslutning på det hele.

– HJERTELIG TAKK
Klubben ønsker å takke alle involverte for deres bidrag til skifesten.

En hjertelig takk til publikum som har løftet løperne gjennom løypene og heiet frem både enerne og de som kom etter.

Og takk alle våre fantastiske gjester, presse, NRK, som har vist glimrende TV bilder for det norske folk, og ikke minst løpere som har gitt oss uforglemmelige langrennsøyeblikk og spennende dueller.

Og takk til Norges Skiforbund for at dere satset på oss og backet oss opp gjennom forberedelsene og helt frem til målstreken.

Takk til sponsorer som har bidratt både med økonomisk støtte og unike premier. En spesiell takk til Kongsberg Skisenter og Isachsen med bransjekolleger for snø og transport. Uten dere ville vi ikke kunne gjennomført dette.

Takk til Drammen kommune for støtte til arrangementet, og ekstra bevilgning når vi støtte på utfordringer med været.

Og til slutt takk til alle de fantastiske frivillige, fra mange lokale klubber, som har stått på sent og tidlig og løst store og små utfordringer samt tatt vare på alle deltakere og besøkende på en måte som høster skryt fra mange.

SAMMEN OM NM
Vårt motto «Sammen om NM» har vist seg å bli en suksess!
Takk for at du var med – «Sammen om Ski NM 2020» .
Dette er opplevelser vi alle kan leve lenge på.