Kjære nabo, snart er det NM på Ski på Konnerud igjen! 

30. januar til 2.februar arrangeres det igjen NM på Ski på Konnerud. Vi regner med stor tilstrømning av publikum i tillegg til ett stort antall løpere og deres støtteapparat. Vi ønsker deg velkommen til stadion, og håper i tillegg at alle i nabolaget vil ønske Ski-Norge velkommen til Konnerud, og bidra til å vise byen og bydelen fra sin beste side.

Forrige gang vi arrangerte NM på Ski var i 1978! Det var før den store utbyggingen her opp. Det er nok mange av oss som bor her nå som ikke var tilstede den gangen, flere har nok minner fra World Cup rennene i 2011.  

NM på Ski i våre dager er ett vesentlig større og mer krevende arrangement enn det vi hadde -78. Klubben og samarbeidspartnerne har allikevel lang erfaring i å arrangere viktige renn, ikke minst gjennom den årlige Skisprinten i sentrum.

Det er over 500 frivillige som bidrar. Naturlig nok er den største gruppen Konnerudfolk. Vi har fortsatt behov for frivillighelter, så har du ikke meldt deg ennå kan du melde deg på her!

Har du ikke anledning til å bidra som frivillig kan du fortsatt bidra til skape god stemning og vise Drammen og Konnerud fra sin beste side;

  • Kom å hei frem våre lokale helter, Norgeseliten og tilreisende løpere som publikum! Du kan kjøpe billett her. Det er også mulig å oppleve rennene uten billett. Se her for kart over området og hvor du kan oppholde deg uten billett.
  • Det vil bli mye folk. Smil og legg godviljen til om det skulle bli litt trangt eller kø.
  • Har du anledning til å la bilen stå på de mest trafikkerte tidspunktene er det super hjelp for oss som arrangør. Det vil bli satt opp ekstra busser, se informasjon om det her.

Se forøvrig informasjon til publikum om det er andre spørsmål du har om transport, parkering eller annet.

Ski NM 2020 – Sammen om noe!