Velkommen alle sammen – til skifest og skiopplevelser under NM uka på Konnerud!

Vi som arrangør er klare for NM og gleder oss til de opplevelsene vi har foran oss de neste dagene.

Konnerud IL er en erfaren arrangør som har opparbeidet seg betydelig kunnskap og kompetanse i arrangementer. Igjen viser klubben pågangsmot, ikke minst under de særdeles krevende værforhold vi har opplevet denne vinteren.
Som en viktig samfunnsutvikler har klubbens engasjement i samarbeid med et imponerende og engasjert næringsliv, Drammen kommune og Viken fylkeskommune gjort det mulig å arrangere et stort mesterskap.

Når et så stort arrangement blir lagt til Konnerud så skaper det en utrolig flott dugnadsånd. Det er imponerende å se hvilken innsats og styrke som nå har blitt lagt ned i forberedelsene. Bredden på de ulike oppgaver som utføres er stor men vi er avhengig av alle for å skape den skifesten vi ønsker.

Anlegget, løyper og alle funksjonærene står nå klar til å ta imot utøvere, støtteapparat, trenere og besøkende. Det er en stor glede at Hans Majestet kong Harald kommer til mesterskapet. Det setter en ekstra spiss på arrangementet.

Vi håper at alle får minnerike og gode opplevelser på Konnerud.

På vegne av alle oss funksjonærer ønsker jeg støttespillere, utøvere og besøkende lykke til med mesterskapet og velkommen til Konnerud!

Sammen skaper vi gode skihistorier!

Arne Madsen
Leder av organisasjonskomiteen
NM 2020